Odkazy: : Spolek Portal Sbirka GDPR Doprava-online Autoplosina Facebook
Profivodic.SK
- bohousek1
- Člen sdružení
- Kontaktovat uživatele:
Profivodic.SK
..:: Bohousek1 ::..
- frantaemail
- Člen sdružení
Re: Profivodic.SK
To by mohla vzniknout i družba, né? 

- bohousek1
- Člen sdružení
- Kontaktovat uživatele:
- mates
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
rozhodně by měli vědět , že něco existuje i zde. jenže si myslim, že když oni budou mít to co děláme zde, bude jich víc pohromadě jak čechů
člen výboru
- bohousek1
- Člen sdružení
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem jim odeslal zpravu, nemaji na webu e-mail, tak jsem jim napsal pres jejich formular.
Nabidl jsem spolupraci a pozadal o jejich e-mail, abych jim mohl poslat info o nas.
Nabidl jsem spolupraci a pozadal o jejich e-mail, abych jim mohl poslat info o nas.
- bohousek1
- Člen sdružení
- Kontaktovat uživatele:
odpoved :
Dobrý deň pán Lukáš,
Ďakujem za Váš záujem. Budem rád ak mi pošlete bližšie informácie o združení a vašu predstavu o ďalšej spolupráci.
S pozdravom
Daniel MARKO
a team PROFIVODIC.SK
---------------------------
Cili jim posilam clanek o vzniku sdruzeni, viz sekce clanky ke schvaleni. Mate jeste nejake navrhy na spolupraci?
Dobrý deň pán Lukáš,
Ďakujem za Váš záujem. Budem rád ak mi pošlete bližšie informácie o združení a vašu predstavu o ďalšej spolupráci.
S pozdravom
Daniel MARKO
a team PROFIVODIC.SK
---------------------------
Cili jim posilam clanek o vzniku sdruzeni, viz sekce clanky ke schvaleni. Mate jeste nejake navrhy na spolupraci?
- mates
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- frantaemail
- Člen sdružení
Poslal bych jim to cos už napsal,plus bych uvedl jako další spolupráci výměnu zkušeností a podporu při různých akcích.Dále bych čekal jaké návrhy podají oni.
- bohousek1
- Člen sdružení
- Kontaktovat uživatele:
- bohousek1
- Člen sdružení
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý deň prajem pán Lukáš,
Ospravedlňujem sa, že odpovedám tak neskoro, ale pracovné povinnosti mi nedovolili skôr. Rovnako ako vy, aj my sme uverejnili banner na našej stránke. Ak by ste mali záujem môžem vám poslať banner "profivodic.sk" v požadovanej veľkosti. Verím, že nájdeme spoločné záujmy a teším sa na ďalšiu spoluprácu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo návrhov ma neváhajte kontaktovať. Prajem príjemný deň.
S pozdravom
Ospravedlňujem sa, že odpovedám tak neskoro, ale pracovné povinnosti mi nedovolili skôr. Rovnako ako vy, aj my sme uverejnili banner na našej stránke. Ak by ste mali záujem môžem vám poslať banner "profivodic.sk" v požadovanej veľkosti. Verím, že nájdeme spoločné záujmy a teším sa na ďalšiu spoluprácu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo návrhov ma neváhajte kontaktovať. Prajem príjemný deň.
S pozdravom