Co k tomu dodat. Dementi jezdí výhradně s rozsvícenými mlhovkami. Hlavně v noci a za deště. Že nikde žádná mlha, ani jinak snížená viditelnost pro použití mlhovek není , dementy vůbec nezajímá. Dementi mají už vycvičený zvláštní tik, a to že při rozsvícení světel automaticky zapínají i mlhovky. Někdy mají dementi seřízené potkávací světla tou novou technologii "svítím pánu bohu do oken". Jelikož světlama seřízenýma touhle převratnou technologií je tzv. " hovnovidět " , dementi to doladí právě zapnutím mlhovek. To, že tím oslňují všechny protijedoucí řidiče jim vůbec nevadí. To, že mnoho dementů sedí v osobáku, mě tolik nepřekvapuje. Ale že spousta dementů sedí za volantem kamionu , je hodné zamyšlení. Doufám , že si tenhle příspěvek přečte právě co nejvíc dementů a zamyslí se nad svým jednáním a tím uleví ostatním účastníkům silničního provozu a ušetří je zbytečného čumění do jejich zbytečně oslňujících reflektorů.
Děkuji za všechny.
Dementi s rozsvícenými mlhovkami.
-
- závozník
-
- řidič profesionál
Re: Dementi s rozsvícenými mlhovkami.
Píšeš o sobě?
Každý řetěz je silný tak, jak je silný jeho nejslabší článek. Stejně za všechno můžou kamioňáci!!?
-
- závozník
Ne. Spíš o tobě. Nebo si myslíš že je to normální ?
-
- řidič profesionál
O mě? a kdy jsi mě potkal s rozsvícenými mlhovkamí?? Hmm Tak se uklidni...
Každý řetěz je silný tak, jak je silný jeho nejslabší článek. Stejně za všechno můžou kamioňáci!!?