Asi tak týden zpátky mě zastavili policisté z Karlovarská kde bylo úplně to same, podrobyl sem se jim na testy na drogy a alkohol. A ejhle test na drogy zase pozitivní s malinkatou čárkou na amfetamin, takže stejný postup vzali mě do Ostrovského nemocnice na odběry krve a moči, ale ŘP mi nechali s tím že mě znali když mě zastavovali a zkoušeli testy na drogy který vždy vyšli negativní. Auto mi odstavily a v něm byla moje těhotná přítelkyně pro kterou musela přijet přítelkyně máma a museli odtahnout i auto. Na ten den mi dali zákaz řízení ale jak jsem psal papíry mi nechali, s tím ze i oni si byly jistí že nejsem pod vlivem drog. Píšu to a zároveň se ptám jestli s tím měl někdo zkušenosti? Popřípadě jak se to u vás vše řešilo? Kdybych drogy bral tak to sem ani nepíšu, ale jelikož nesnáším fetaky a drogy tak, tak patram po všem co by mi mohlo dat důvod proč se mi na testech ukazuje Amfetamin. A ještě jsem zapomněl dodat, žádné prášky neberu, a nemocný taky nejsem. Všem děkuji předem za odpověď.

A ještě jsem se ptal jestli to nemůže být tím že v práci v Německu děláme s díly na auto, který se pověsí na stojan a pak přijede RERtruck a dá to do masiny která dá určitý díl na černo a až to vyjede z masiny, díl se sunda a složí do určitého boxu. Když jsem to rikal policistům, říkali ze to tím byt nemůže. Každopádně ja si myslím ze by to z toho mohlo byt, protože z masiny jde kolikrát hodně splodin.