Odkazy:  :   Spolek   Portal    Sbirka   GDPR   Doprava-online   Autoplosina   Facebook

Sebrání ŘP na základě drog.

I řidiči osobních vozidel jsou řidiči.
Odpovědět
David159
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 05. říj 2023 14:08:30

Sebrání ŘP na základě drog.

Příspěvek od David159 »

Dobrý den všem, včera přesněji ve středu 3tiho mě zastavila policie když jsem jel do Německa na noční směnu. Klasická silniční kontrola, policisté se mě zeptali jestli se podrobym testu na alkohol a poté testu na drogy, samozřejmě sem sem řekl že ano. Test na alkohol vyšel negativní, a test na drogy vyšel pozitivní, přesněji na Amfetamin. Když mi to řekli že tam mám slabou čárečku na drogy na amfetamin, byl sem hodně zaskočen a ptal sem se jak je to možné, že žádné drogy neberu a alkoho piju opravdu příležitostně. Odpověď sem nečekal jinou než (To musíte vědět sám, jak je to možné) Opravdu sem nikdy žádné drogy neměl, ani marihuanu ani nic podobného, takže sem prostě nechápal jak je to možné. Na místě mi odebrali řidičský průkaz jel sem snimi na policejní stanici, kde jsme sepsali nějaké papíry o tom ze mi byl zadržen řidičský průkaz. Poté sem říkal ze chci na krev ze tohle není možné, tak jsme jeli na krev přesněji do Chomutovské nemocnice kde mi vzali moč a krev.




Asi tak týden zpátky mě zastavili policisté z Karlovarská kde bylo úplně to same, podrobyl sem se jim na testy na drogy a alkohol. A ejhle test na drogy zase pozitivní s malinkatou čárkou na amfetamin, takže stejný postup vzali mě do Ostrovského nemocnice na odběry krve a moči, ale ŘP mi nechali s tím že mě znali když mě zastavovali a zkoušeli testy na drogy který vždy vyšli negativní. Auto mi odstavily a v něm byla moje těhotná přítelkyně pro kterou musela přijet přítelkyně máma a museli odtahnout i auto. Na ten den mi dali zákaz řízení ale jak jsem psal papíry mi nechali, s tím ze i oni si byly jistí že nejsem pod vlivem drog. Píšu to a zároveň se ptám jestli s tím měl někdo zkušenosti? Popřípadě jak se to u vás vše řešilo? Kdybych drogy bral tak to sem ani nepíšu, ale jelikož nesnáším fetaky a drogy tak, tak patram po všem co by mi mohlo dat důvod proč se mi na testech ukazuje Amfetamin. A ještě jsem zapomněl dodat, žádné prášky neberu, a nemocný taky nejsem. Všem děkuji předem za odpověď. :)


A ještě jsem se ptal jestli to nemůže být tím že v práci v Německu děláme s díly na auto, který se pověsí na stojan a pak přijede RERtruck a dá to do masiny která dá určitý díl na černo a až to vyjede z masiny, díl se sunda a složí do určitého boxu. Když jsem to rikal policistům, říkali ze to tím byt nemůže. Každopádně ja si myslím ze by to z toho mohlo byt, protože z masiny jde kolikrát hodně splodin.
Odpovědět