skoda, muj deda rikal, kde je poptavka, musi se vytvorit nabidka.... ale jasne pro jedno kviti slunce nesviti...
vite na osobak vesu nedam, ale samolepka by se na zad hodila.
Jak si představuje Sdružení řidičů spolupráci se Sjednocením
Pravidla fóra
ZDE NELZE ODPOVÍDAT.
ZDE NELZE ODPOVÍDAT.
-
- Člen sdružení
Re: Jak si představuje Sdružení řidičů spolupráci se Sjednocením
jsem jen duchodce co se nejak musi uzivit , nejsem profesional. ale kdo z vas se tek narodil? takze povysene keci nepotrebuju .
-
- Člen sdružení
mejte me za snilka, ale prave pro tu komunikaci a sjednoceni jsem omotal spigl.bohousek1 píše:Pumix - zatím jen na FB Sjednocení. Tady s námi zatím nikdo nekomunikuje.
jsem jen duchodce co se nejak musi uzivit , nejsem profesional. ale kdo z vas se tek narodil? takze povysene keci nepotrebuju .
-
- Člen sdružení
Aby nepadlo obvinění, že facebookové skupině berete nápad. Pokud nikdo nekomunikuje a Helena odešla, tak bych se tomu ani nedivil.
Znalost je dostatečná, když ji použijeme. Ochota nestačí, musíme konat.
- bohousek1
- Člen sdružení
- Kontaktovat uživatele:
Tacho - nikdo nic nikomu nebere, je to jen zpracování nekvalitní předlohy na kvalitní. Vlákno se jmenuje: Jak si představuje Sdružení spolupráci se Sjednocením, takže i touto formou by šlo spolupracovat. Ale jak jsem psal, zájem musí být oboustranný. Zatím jsme oficiální odmítnutí spolupráce neobrželi.
..:: Bohousek1 ::..
-
- Člen sdružení
fb je dobrej, oslovy masy, ale tim to take konci. vyvesit vestu a povesit to na fb dobry, ale co dal. lajknem to a nic se nezmeni..je treba vic nez like, je treba konani....