Odkazy:  :   Spolek   Portal    Sbirka   GDPR   Doprava-online   Autoplosina   Facebook

diety vodica zajazdoveho autobusu

autobusy , tramvaje , trolejbusy ....
Odpovědět
Ivan
Příspěvky: 1
Registrován: úte 19. srp 2014 8:36:49

diety vodica zajazdoveho autobusu

Příspěvek od Ivan »

Dobry den.

Pracujem vo firme sa zaobera vozenim turistou po europe.Moja otazka je:ako vodic mam stravu zabespecenu spolu zo skupinou ako to je s dietamy pre vodica.
Casto krat sa stane,ze (obed,vecera) nemam z dovodu za parkovisko je od restauracie je cca 3 a viac km.Ked mam vyhrady a reklamujem to u zamestnavatela ze nemam stravu obijema slovami to je moj problem a odmietami uznat diety za dany den Dakujem
martin440
Člen sdružení
Příspěvky: 1610
Registrován: ned 29. bře 2009 13:04:25
Bydliště: in Westböhmen..pevná hráz socializnu
Kontaktovat uživatele:

Re: diety vodica zajazdoveho autobusu

Příspěvek od martin440 »

pokud Ti krátí diety tímto způsobem, je asi každá rada drahá, protože on pravděpodobně splnil "literu"zákona" a jídlo Ti poskytl, zákon bohužel neříká nic o způsobu poskytnutí stravy ani o dopravě stravy a pod.... silně se obávám, že to je buď na domluvě (rozumné) , i když solidní firma řidičům nekrátí diety ani v těchto případech.... nebo se poradit s právníkem, zda je tento postup správný ..... toť ode mne vše (je to pouze mé mínění)
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí... http://www.funradio.fr/playfun# je lepší se pokusit aspoň o něco, než nedělat vůbec nic
Uživatelský avatar
FR1GTX
Člen sdružení
Příspěvky: 175
Registrován: pon 29. lis 2010 15:35:29
Bydliště: Brno

Re: diety vodica zajazdoveho autobusu

Příspěvek od FR1GTX »

Vím přesně,co máš na mysli.Okruhy a s tím spjatá možnost plné penze,kterou máš skutečně k dispozici pokud jak říkáš někde dobře zaparkuješ.Víceméně ti asi nezbude nic jiného než jak popisuje Martin.Já mám to štěstí,že zatím nemáme stravné kráceno ani v případě plné penze.
Odpovědět