Odkazy:  :   Spolek   Portal    Sbirka   GDPR   Doprava-online   Autoplosina   Facebook

Hledáme řidiče MKD pro EU

Nabídky a poptávky práce pro řidiče. Firmy zde mohou zdarma inzerovat svoje nabídky ale pouze, pokud uvedou co řidiči nabízejí. Tedy mzdu, druh práce, diety, dodržování 561/2006 apd. Bez tohoto budou nabídky smazány.
Uživatelský avatar
karllos
Člen sdružení
Příspěvky: 173
Registrován: sob 11. pro 2010 14:01:15
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledáme řidiče MKD pro EU

Příspěvek od karllos »

Není přeci problém napsat př: základní mzda 12000 kč + osobní ohodnocení až do výše 5000 kč + příspěvek na OP 500kč + Diety dle platných nařízení .... a má v tom každý jasno :-) ale napsat plat 45000 tis je dle mého podezřelé :-O zas v tom budou diety a když vezmu například, že ten kluk bude 30 dnů venku a pak dostane oněch 45tis tak z toho je 37tis diet a 8 tis plat :-O !!! nebo se pletu a bude mít 45tis hrubého +37tis v dietách :?:
jezdím tak že doma čekají čtyři dušičky :-)
martin440
Člen sdružení
Příspěvky: 1610
Registrován: ned 29. bře 2009 13:04:25
Bydliště: in Westböhmen..pevná hráz socializnu
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledáme řidiče MKD pro EU

Příspěvek od martin440 »

karllos... nepleteš se ... tohle je ..jak to nazvat ? asi správně ..... :lol: tohle je domrdaný do takovýho stupně ,že při vyřknutí něčeho podobnýho by bylo třeba ty kurwy střílet do palice .... tipuju, že za měsíc by jsme všichni měli naprosto jasno " mám tolik, kolik si zasloužím"-...... a dle zákona , ani naznačit by si nikdo nedovolil ve stylu " hele zkus to nějak udělat! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: víc radši nic
;)
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí... http://www.funradio.fr/playfun# je lepší se pokusit aspoň o něco, než nedělat vůbec nic
Uživatelský avatar
frantaemail
Člen sdružení
Příspěvky: 2299
Registrován: ned 03. kvě 2009 14:19:26
Bydliště: Šluknov

Re: Hledáme řidiče MKD pro EU

Příspěvek od frantaemail »

Nevím proč se rozčilujete nad formou podanéh izerátu? Byl podán inzerát, ikdyž v některých případech nepřesný (plat pobírají státní zaměstnanci, ostatní pobírají mzdu dále výše základu). Je v něm uvedeno jaké destinace se jezdí, jaké jsou požadavky na řidiče, výše odměny za vykonanou práci uvádí základ (není jasný kolik, ale míň jak 10400,- Kč být nesmí) + stravné na den (zřejmě paušál). To, že se v inzerátu neozepisuje o dalších složkách mzdy jako jsou osob. ohodnocení, příplatky a pod. ještě neznamená, že se ve mzdě nenachází. Znám firmy, kde nabízejí osob. ohodnocení a další ale většina ze zaměstnanců nesplní podmínky a tak je nedostatnou nebo naopak, v inzerátu je jen hrubá mzda a pak jim jsou vypláceny i různé bonusy. Myslím si, že podmínky jako je mzdové ohodnocení by si každý zaměstnanec měl dohodnou sám. Je to čistě osobní věc a obzvášť v dnešní době by měli mít řidiči možnost si dojednat podmínky za kterých budou pracovat.
Takže pokud se někdo chce dozvědět něco více o podmínkách uvedené práce, není snad problém vzít telefon a zavolat tam.
Odpovědět