Odkazy:  :   Spolek   Portal    Sbirka   GDPR   Doprava-online   Autoplosina   Facebook

Přijmu řidiče (ČR, denně doma, 25-30 t. Kč), Praha Uhříněves

Nabídky a poptávky práce pro řidiče. Firmy zde mohou zdarma inzerovat svoje nabídky ale pouze, pokud uvedou co řidiči nabízejí. Tedy mzdu, druh práce, diety, dodržování 561/2006 apd. Bez tohoto budou nabídky smazány.
Odpovědět
cockerel
Příspěvky: 2
Registrován: ned 22. bře 2015 21:21:04

Přijmu řidiče (ČR, denně doma, 25-30 t. Kč), Praha Uhříněves

Příspěvek od cockerel »

Přijmu řidiče/ku na vnitro. Jezdí se pouze v pracovní dny a převážně do vzdálenosti 150 km od Prahy (měsíčně se najede jen okolo 3.000 km, takže dodržování 561/2006 je bez problémů). Máme stabilní práci - ze železničního terminálu v Praze 10 Uhříněvsi přepravujeme k zákazníkům zboží v námořních kontejnerech. Auto parkuje přímo na terminálu v Uhříněvsi (ul. Přátelství), je to straší DAF XF95 (manuál, kolečko, velká kabina, lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice, televize), je v kondici s pravidelným servisem, když je něco potřeba, vše se hned opraví.

Práce není fyzicky náročná, protože na terminálu se naloží celý kontejner jeřábem a u zákazníka pak stačí otevřít vrata a najet k rampě (tj. žádná manipulace s plachtou, paleťák, kurty, dokonce ani zametání), pak se jen čeká, až si zákazník sám zboží naloží či složí. Nejdůležitější vlastností pro řidiče je určitě trpělivost, čas nakládky se totiž hodně liší. V 90% případech se čeká 2 až 3 hodiny, ale někdy se odjíždí už za 20 minut, jindy to trvá i víc než 6 hodin. Poměrně často se pak také čeká přímo na samotném terminálu v Uhříněvsi, kde, když se sejde více aut, může naložení kontejneru trvat i pár hodin.

Pracovní doba je hodně nepravidelná, vždy záleží na požadavku zákazníka na čas přistavení kontejneru. Obecně se začíná okolo 6 hodiny ráno a končí odpoledne mezi 14 a 17 hodinou. Řidič je tedy každý den doma, jen zcela výjimečně se musí přespat v autě (tak max. 5x za rok). Víkendy a svátky jsou volné vždy.

Hledám samostatného člověka, který to má v hlavě srovnané, je dochvilný, neničí a udržuje auto, neplýtvá naftou ani mýtem, slušně komunikuje s dispečerem. Požaduji: ŘP C + E, profesní způsobilost, lékařské potvrzení, bezúhonnost, výpis o trestných bodech a pojištění odpovědnosti (tzv. na blbost). Praxe není rozhodující, jde mi spíš o přístup k práci. Mělo by Vás bavit řízení - práce je opravdu různorodá, trasy se dost mění, po dálnici se toho moc nenajede.

Nabízím stabilní zaměstnání na základě smlouvy (s 2 měsíční zkušební dobou), pravidelnou výplatu k 15., férové pracovní podmínky, osobní přístup (mám jen tři auta).

Nástup je možný ihned nebo dle dohody. Případné dotazy můžeme prodiskutovat při osobní schůzce nebo na telefonu 725 850 911. Vážným zájemcům nabízím i společný „ukázkový den“, zaškolení a reference kolegů. Kontaktovat mě můžete na cockerel@email.cz

D. Kohout, Cockerel s.r.o.


Naposledy oživil cockerel v úte 31. led 2017 23:37:36
Odpovědět